Huipputarjous! Bio Sculpture -oman kynnen geelaus

Niin se Uusi Vuosi ja juhlat lähenevät. Oletko henkilö, joka tekee uudeksi vuodeksi lupauksia? Kyllä, pakko myöntää, että niin olen minäkin. Millaisen uuden vuoden lupauksen sinä aiot tehdä? Oletko päättänyt kenties panostaa ensi vuonna enemmän itseesi ja nauttia enemmän pienistä ilon ja onnen hetkistä? Entä oletko päättänyt olla enemmän tyytyväinen ja kiitollinen elämästä, jota elät? Mitä sinun tulee tehdä, jotta pääset tavoitteeseen ja lunastat lupauksesi? 
Mitäs sanot, jos ensi vuosi alotettaisiinkin hieman hemmottelemalla itseämme? Minä olen tehnyt päätöksen, että ensi vuonna pidän itsestäni huolta yhä enemmän niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Oletko  samoilla linjoilla? Jotta tavoitteeseen päästään, pitää tehdä myös pieniä välitavoitteita, ja tässä asiassa ajattelin nyt hieman auttaa. Mitä, jos lähtisimmekin hemmottelussa liikkeelle kynsistä?

Haluaisitko kauniit kynnet ilman, että omat kynnet menevät huonoon kuntoon?
Diva Nails Kauneushoitolan kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen kunniaksi haluan yhdessä Diva Nailsin kanssa tarjota teille lukijoille aivan loistavan tarjouksen Bio Sculpture -oman kynnen geelauksesta. Bio Sculpture -geeli edesauttaa kynnen luonnollista ja tervettä kasvua. Lisäksi geeli lisää kynnen vahvuutta ja joustoa vahingoittamatta kynttä. Lisää Bio Sculpture -tuotesarjasta voit lukea täältä.

Kuvat: Diva Nails
Nyt sinulla blogini lukijana on mahdollisuus hemmotella hieman itseäsi hienoilla kynsillä edulliseen hintaan. 
Koodilla SUSANNANBLOGI 
saat Bio Sculpturen -oman kynnen geelauksen 
hintaan 39€ 
(norm. 45-70€ riippuen koristeluista). 
Tarjous ei sisällä vanhojen geelien poistoa eikä kynsien pidennyksiä. 
Tämä blogitarjous on voimassa 31.1.2014 asti. 
Varaa aikasi numerosta 020 764 1120. Tekstiviestit numeroon 040 031 1664.
Ilmoita varausta tehdessäsi blogitarjouksen koodi susannanblogi.
Ja paikkana siis Diva Nails Kauneushoitola, josta lisää voit käydä lukemassa virallisilta nettisivuilta www.divanails.fi. Diva Nails sijaitsee Tampereella, Mustanlahdenkatu 10.
Lisäksi pääset käsiksi Diva Nails Kauneushoitolan kuukauden tarjouksiin, kun käyt tykkäämässä Diva Nails Kauneushoitolasta facebookissa tästä.
Nyt vain hemmottelemaan itseäsi. Olet sen ansainnut. Ja miehet hoi, jatkossa on tulossa blogitarjouksia myös miehille, joten älkää olko huolissanne, lupaan ottaa jatkossa myös teidät huomioon. 
Mukavaa pian alkavaa vuoden viimeistä päivää!
Susanna


Yksi ajatus artikkelista “Huipputarjous! Bio Sculpture -oman kynnen geelaus”

Vastaa