Ultraäänihoitoa PRIMEssä by Miia Ring-Sjöblom

Postauksessa Hyvinvoiva minä? kerroin iho-ongelmistani ja siitä kuinka olen hieman pulassa ihoni kanssa. Olen saanut paljon teiltä lukijoilta kommenttia siitä, että siellä ruudun takana on myös paljon muita, joilla on samoja ongelmia. Tämän vuoksi haluan jakaa teille kokemuksiani, miten itse tällä hetkellä hoidan ihoani ja mikä on ihoani auttanut. Jälleen kerron vain omista kokemuksistani, joten vain kokeilemalla tiedät toimiiko nämä myös sinun ihoosi.

En tiedä syytä ihoni huonolle kunnolle, mutta sen tiedän, että jatkossa mun tulee pitää ihostani entistä enemmän huolta, sillä treenaan ja hikoilen paljon, jolloin iho joutuu kovalle rasitukselle. Minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut minkäänlaisia iho-ongelmia ja sen vuoksi postauksessa perään kuulutinkin taitavaa kauneudenalan ammattilaista, joka lähtisi kanssani projektiin ”paremman ihon puolesta”! Ja paremmin ei olisi voinut tälle neidolle käydä, sillä PRIMEn Miia Ring-Sjöblom otti haasteen vastaan. Viime viikolla sitten aloitin yhteistyön PRIMEn kanssa myös kosmetologipalveluiden osalta. Kiitos PRIMEn Miia Ring-Sjöblom!! Minulla on ilo ilmoittaa, että matka kohti paremmin voivaa ihoa on siis alkanut!!

Olen erittäin onnekas, sillä Miia on hyvin ammattitaitoinen kosmetologi. Heti ensimmäisellä tapaamisella muhun teki erityisen vaikutuksen se, että Miia oli hyvin lämmin ja helposti lähestyttävä. PRIMEn nettisivuilla ei turhaan mainita siis siitä, että iloinen ja naurava Miia on juuri asiakkaita varten. Miia todella vei hoidollaan ja ammattitaidollaan minut uusille ulottuvuuksille. Kokemus oli todella hyvä. Käynnillä koin todella tulevani kuulluksi ja vihdoin minusta tuntui siltä, että ihoni on nyt hyvissä käsissä ja saan varmasti hyviä neuvoja ja apua. Mieleen tuli myös pieni pilkahdus ajatuksesta, että ehkä tästä painajaisesta vihdoin herätään ja iho saataisiin kuntoon. Miia suhtautui iho-ongelmaani vakavasti ja hänellä on selvästi aidosti halua saada iho kuntoon. Tämä tuntui hyvältä. Suosittelen ehdottomasti varaamaan aikaa Miialle, jos viime kosmetologikäynnistäsi on jo aikaa ja olet Tampereella päin liikenteessä. Nyt, jos koska sen tajusin, että ihosta kannattaa pitää huolta ja siihen kuuluu säännölliset kasvohoidot. 

Nyppyä on kauttaaltaan kaikkialla, myös kaulassa,
mutta eniten juuri otsassa.

Nähtyään ihoni Miia totesi, että eihän tämä ole niin paha, ja kertoi, että kyllä ihosta vielä hyvinvoiva saadaan. Miia kuitenkin ohjeisti käymään vielä lisäksi lääkärillä, joka arvioisi ihoa vielä eri näkökulmasta. Lääkärillä on hyvä tarkistuttaa mahdolliset tulehdukset ja siihen tarvittavat lääkitykset. 


Miia valitsi hoidoksi ultraäänihoidon. Ultraäänihoito on tehokas, mutta hellävarainen hoito, jolla poistetaan kuollut solukko sekä epäpuhtaudet ihon pinnalta. Hoito elvyttää ja kirkastaa ihoa, eron huomaa jo yhden kerran jälkeen.
Hoidon alussa iho puhdistetaan, jonka jälkeen aloitetaan itse ultraääniosuus. Ultraäänihoidon jälkeen ihohuokoset ovat auenneet ja epäpuhtauksia sekä mustapäitä poistetaan. Tuo poistaminen tapahtuu käsin ja on hoidosta kaikkein nipistelevin osuus, mutta Miian käsittelyssä myöskään se ei tuntunut kipeältä. Miia osasi ottaa minut koko hoidon ajan erittäin hyvin huomioon. Miialle oli tärkeää, että hoito ei tunnu epämiellyttävältä eikä satu. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään viilentävä ja rauhoittava kasvonaamio.

Otsan nypyt.. ai että ne ovat kipeät!
Ultraäänihoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon.
Ultraääni kasvohoitojen vaikutukset ovat:
– Erittäin tehokas ihonpuhdistus
– Syväpuhdistava vaikutus
– Poistaa kuolleet ihosolut
– Poistaa mustapäitä ja talia
– Uudistaa ihoa
– Kohottava vaikutus
– Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa
– Vähentää näppylöitä ja aknea
– Vähentää epänormaalia pigmentaatiota
– Ultraääni mikrohieronta stimulaatio
– Kosteuttava vaikutus
– Vilkastuttaa aineenvaihduntaa

 
Hoito tullaan tekemään noin kolmen viikon päästä uudelleen, jotta mahdollisimman hyvään tulokseen päästäisiin.  Hoitokerroista kirjoittelen sitten täällä blogin puolella lisää. 

Miksi iholleni tehtiin juuri ultraäänihoito? Mitä muita hoitoja Miia suosittelee?
Miia tekee PRIMEssä myös mm. kemiallisia happokuorintoja. Kemiallinen happokuorinta on tehokas, ja Miia kertoi, että sen hän olisi minun iholleni tehnytkin, mutta tässä vaiheessa Miia arvioi, että on hyvä totutella ihoa ennen happoa ultralla. Yhteistyö mahdollistaa sen, että voimme suunnitella ihonhoitoa pidemmällä aikavälillä ja Miia ehdottaa, että kemiallinen happokuorinta olisi hyvä tehdä esimerkiksi syyskuussa, kun aurinko ei enää porota, sillä hoidon jälkeen tulisi olla vähintään 4 viikkoa ilman aurinkoa! Kemiallisessa happokuorinnassa muunmuassa talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet, finnit ja mustapäät vähenevät. Hoidolla on myös paljon muita hyviä vaikutuksia ihon kuntoon. Lisää hoidosta voit käydä lukemassa PRIMEn nettisivuilta täältä. Jos kärsit huonosta ihosta, suosittelen ehdottomasti hakeutumaan Miian pakeille, sillä Miian kanssa yhdessä voit suunnitella juuri sinun ihollesi sopivan hoitosuunnitelman. 
Tyytyväinen Susanna hoidon jälkeen.
Ihoa olin ennen Miialla käyntiä hoitanut Pimafucort emulsiovoiteella, joka minulle ohjeistettiin apteekista.  Voide on ulkoisesti ihon bakteeri- ja sieni-infeltioihin. Voidetta käytin viikon kuureissa, ja käytöllä on ollut selvä vaikutus ihon kuntoon positiivisesti. Voidetta voi käyttää korkeintaan viikon ja nyt olenkin tauolla siitä. Lisäksi Miialta sain tarkat ohjeet, miten minun tulee hoitaa ihoa seuraavien viikkojen aikana. Sain myös käyttööni Anubis regul oilin, jota laitan nyppyjen päälle aina puhdistuksen jälkeen ennen yö- tai päivävoidetta. 

Hoidon jälkeen iho tuntui heti paljon tasaisemmalta ja sileämmältä. Miia vielä varoitteli, että hoito voi hetkellisesti tuoda hieman lisää epäpuhtauksia, mutta ajan kanssa iho rauhoittuu.

Kävin tällä viikolla myös lääkärissä, joka totesi näppylät hyvin pieniksi ja kuvaili niitä enemmänkin hikinäppylöiksi. Lääkäri ei nähnyt tässä kohtaa tarpeelliseksi aloittaa antibioottia. Eli tässä kohtaa siellä ei ole ainakaan tulehdusta havaittavissa. Onneksi!
Miia Ring-Sjöblom

Ja lopuksi vielä hieman faktaa Miiasta..

Miia Ring-Sjöblom
            Xtreme Lashes ripsimuotoilija 2013,
            Sugaring cane sokerointikoulutus 2013
            Kosmetologi 2012
            DeLashes  sertifioitu ripsimuotoilija 2011
            Anubis Barcelona sertifikaati 2012
            SKY-kosmetologi

Ja tuossa vielä kuukauden tarjouksia.
Tarjoukset ovat voimassa vielä ensi kuun, joten
kannattaa ehdottomasti hyödyntää nämä:

    
Tarjoukset heinä- ja elokuulle PRIMEstä!


SusannaVastaa