Dietti ja Team sportsnutrition.fi

Syksy on selvästi lähtenyt kääntymään talven puolelle. Tämän tietää siitä, että maanantaina on jo joulukuu. Mä rakastan kodin sisustamista ja nyt olenkin ollut hyvin ajoissa, ja laittanut kotia jo joulua varten. Ensimmäistä kertaa sain myös kuusen olohuoneeseeni. Joulukuu ja joulun aika on niin lyhyt, että miksi ihmeessä sitä ei voi alkaa juhlimaan jo marraskuussa? Onko täällä lukijoita, jotka nauttivat joulun valmisteluista yhtä paljon kuin minä? Parasta joulun ajassa on tunnelma, valot ja juhlallisuus. Elän hyvin pitkälti hyvien fiilisten ja energioiden vuoksi. Fiilikset tekee elämästä nautittavan. Joulun aika on täynnä oikein ihanaa fiilistä; rauhaa, odotusta, rakkautta ja lämpöä. Tästä ei voi kuin nauttia. 

IMG_0095

IMG_0097

Joulukuu.. tiedättekös mitä se tarkoittaa mulle ja treenaamiselle? Jep, jotain uutta ja ehkä vähän pelottavaakin. Maanantaina mulla hei alkaa ihka ensimmäinen dietti! Olen odottanut sitä jo jonkin aikaa. Tämä on varmasti aloittelijan ja ensikertalaisen innostusta, sillä jostain kumman syystä haluan jo päästä dietille. Haluan kokea sen ja testata, että onko se todella niin karua mitä väitetään. Mä olen lähes vuoden punninnut kaikki mun ruoat. Oon ollut todella tarkka syömisistäni enkä ole lipsunut tippaakaan sovitusta. Olen pitänyt kerran viikossa vapaasyöntipäivän, jolloin olen saanut syödä ruokia, joita on tehnyt mieli, mutta silloinkin ruokavalio on ollut pääosin terveellinen. Se miten mun elämä tulee siis maanantaina muuttumaan on, että mun kalorit tiputetaan 3100 kalorista 2500:aan. Eli ei siis mitään suurta. Uskon, että sellaisilla urheilijoilla, jotka off-seasonilla on syönyt vähän sinne päin ja mitä sattuu, niin dietin aloittaminen voi olla isompi elämänmuutos. Omalle kohdalle se ei tunnu isolta asialta. Katsotaan onko se sitä!

Dietti me aloitetaan melko varovasti ja pienin askelin. Ensi viikolla tiputetaan nuo kalorit ja vasta viikon päästä aloitetaan kolme aerobista viikossa. Mua vähän jännittää, että miten nuo aerobiset onnistuu sillä se tarkoittaa sitä, että treenikertoja tulee enemmän. Viikko sitten me vähennettiin salitreenit viidestä neljään kertaan viikossa, ja selkä ja rinta jäi toistaiseksi pois kokonaan. Tällä hetkellä viides treeni on poseerausharjoituksia. Tässä mulla on vielä paljon tekemistä. Ja pakko todeta, että olen kangistunut ihan tajuttomasti. Voimistelijan notkeus on kyllä tipotiessään. Poseasennot venyttää, ja jopa seisominen vähän venyttää. Ja tästä syystä kuudestreeni on kehonhuolto. Voimistelijana tiedän kuinka tärkeää venytteleminen ja kehonhuoltaminen on. Miksi tuo asia jää siitä huolimatta niin usein tekemättä? 

Sellaisia treenikuulumisia.. On mulla yksi aivan huikea uutinenkin! 

Nokkelimmat ovat jo varmasti lukeneet muista medioista ja nähneet kuvaa mun instagramissa, mutta nyt kirjoitan ensimmäistä kertaa täällä blogissa aiheesta ja haluan asian nyt kaikille julkistaa. Ensi keväänä tulen kilpailemaan kuuluen Team sportsnutrition.fi:n. Olen super innoissani tästä! Pidän siitä, että pääsin sellaiseen tiimiin, jossa ei ole suurta massaa ja jonne ei ihan ketä tahansa otetakaan. Se miksi mut pyydettiin tiimiin oli varmasti mun kovat tavoitteet ja kunnianhimo. Olen tehnyt jo jonkin aikaa yhteistyötä sportsnutrition.fi:n kanssa ja Riku sieltä alkoi syksyn aikana kyselemään, josko mulla olisi kiinnostusta kilpailla heidän nimen alla. Ja totta hitossa oli! Tämä tiimi on mulle juuri sopiva, sillä siihen kuuluu alle 15 urheilijaa. Mun käsityksen mukaan olen ainut bikini fitness kilpailija. Sportsnutrition.fi julkaisi asian juuri pari päivää sitten facebook sivuillaan. Jutun pääset lukemaan tästä. 

team sportsnutrition.fi
team sportsnutrition.fi

Näin ne asiat alkaa pikku hiljaa loksahtamaan paikoilleen! 

Pysykäähän kuulolla, sillä tulossa on pian kuulumisia viime viikonlopun messuilta. Mitä luulette, oliko viikonlopun häämessut hotti vai floppi? 🙂

Ihanaa viikonloppua sinulle! 

♥ Susanna

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *