Kiitoksen aika

Nyt on tullut aika kiittää teitä lukijoita menneestä alku vuodesta. Nyt on aihetta juhlaan, sillä blogini on kerännyt viimeisten kolmen kuukauden aikana ennätysmäärän lukijoita, josta olen todella onnellinen. Olen enemmän kuin kiitollinen jokaisesta  teistä ja jokaisesta saamastani kommentista. Kiitos teille ihan mielettömästi, sillä teidän ihanilla tsemppaavilla viesteillä ja mahtavalla asenteella jaksan päivästä toiseen panostaa kaiken muun työn ohella myös blogiin.

ERS_0920

Tulevaisuudessa tavoitteeni on edelleen kehittää blogia yhä parempaan suuntaan. Toivottavasti jaksat pysyä matkassa mukana myös jatkossakin. Kaikenlaista mukavaa on tulossa ja lupaan, että palkitsen teitä lukijoitakin matkan varrella.

Ihanaa alkavaa vuoden toista puolikasta kaikille!

Oot ihana juuri tuollaisena!

KIITOS <3

ERS_0912

2 vastausta artikkeliin “Kiitoksen aika”

  1. Kiitos sinulle itsellesi Susanna kun jaksat panostaa blogiisi ja meihin lukijoihisi!Itseäni ainakin käsittelemäsi aihepiirit kiinnostavat kovasti ja tulen pysymään blogisi lukijana jatkossakin.Kiva odottaa mitä uutta mukavaa on tulossa..

  2. Kiitos Tarja! Ihanaa tietää, että siellä ruudun toisella puolella on henkilöitä kenelle kirjoitella 🙂 Kiitos!

Vastaa