Kaipaatko POWERia päivään?

Tämän viikon alkupuolella sain olla mukana yhdessä tosi mielenkiintoisessa projektissa, kun kävimme aamutuimaan kuvaamassa materiaalia uuteen ja täysin uudenlaiseen verkkovalmennukseen Mind Coach Harri Gustafsbergin ja valokuvaaja Tomi Rehellin kanssa. Verkkovalmennus toteutetaan yhteistyössä FitFarmin kanssa.

File 7.8.2015 18.02.20
Kuvauksiin klo 5.45. Aikanen lintu madon nappaa, vai miten se meni?

Harri Gustafsberg on toiminut kesän ajan mun mentorina ja tulossa on paljon hienoja projekteja yhdessä. Olen etuoikeutettu ja hyvin kiitollinen siitä, että olen päässyt tutustumaan häneen ja koko Mentoritiimiin. Mentoritiimi Oy:n logo on jo komeillut jonkin aikaa tuolla blogin oikeassa reunassa, mutta olen odottanut hyvää hetkeä kertoa mun, Harrin ja koko yrityksen yhteistyöstä. Nyt kun ensimmäinen yhteinen projekti on lähtenyt käyntiin, on luontevaa myös puhua siitä, mitä meidän yhteistyö tulee pitämään sisällään ja miksi tuo logo tuonne reunaan on ilmestynyt.

zn_YF26sK__c3QtahWMk1SjrWY-zaF8hjktItqENbps,F2jnIk-Pat7d4A7r3veAifhkK-LPjytAmWfRIYNbKZQ
Harri ja minä

Harrilla on juuri sellaista tieto taitoa, karismaa ja asiantuntijuutta, jota mä haluaisin oppia. Harri on lisäksi erittäin viisas ja auttavainen. Harri tietää sen, että auttamalla muita, saavuttaa myös itse unelmiaan. Mä taas puolestani haluan olla juuri samanlainen ammattilainen ja omistaa samanlaista asiantuntijuutta, mitä Harrilla on, mutta omalla tavallani, omalla persoonallani. Olemalla oma itseni. Kehittymällä ja kokeilemalla. Mikäs sen parempi keino olisikaan oppia, kuin oppia paremmiltaan, katsoa vierestä, kuunnella, harjoitella, epäonnistua, oppia taas ja mikä parasta saada rakentavaa palautetta. Tätä kaikkea tulee pitämään sisällään meidän yhteistyö tulevaisuudessa.

File 7.8.2015 18.02.04
Meillä heräsi kysymys; Kumpi meistä olikaan dieetillä? Tomi vai Mä?

Uutta verkkovalmennusta on siis tulossa! Valmennuksessa keskitytään päivän aloitukseen. Miten päivästä saadaan kaikki hyöty irti? Miten virittää keho ja mieli päivän tuleviin haasteisiin? Tätä kaikkea ja paljon muuta, coming up soon!

Pysykäähän kuulolla, niin olette ensimmäisten joukossa kuulemassa mitä hienoa ja uudenlaista sitä ollaankaan kehittelemässä.

Miten sinä virität mielesi ja kehosi tulevaan päivään?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *