Miten tehdä intohimosta ammatti?

Tätä aihetta olen pohtinut, ja paljon. Tänään alkoi viimeinen viikko päihde- ja mielenterveystyössä ja sen jälkeen olenkin niin sanotusti ”tyhjän päällä”. Olen luonteeltani ihminen, jolla on aina plan B ja C ja vielä ehkä D:kin. Eli monta rautaa tulessa samaan aikaan ja jos yksi asia ei onnistu on seuraavat jutut jo valmiina odottamassa.

Pakko myöntää, että hiukan tässä jännittää, mutta oon todella onnellinen, että olen uskaltanut tehdä päätöksen. Ens viikosta alkaen mulla ei ole mitään varmaa. Ainoa mikä on varmaa on se, että lokakuussa on Fitness Expot, joihin aion keskittyä täysillä tekemällä päivistä mahdollisimman optimaaliset treenien, ruokailuiden ja levon suhteen. Nautin arjesta ja siihen liittyvistä asioista. Nyt on aika kohdata epävarmuus ja katsoa mihin se vie. Luotan siihen, että osaan tehdä oikeat päätökset, sillä mulla on selkeä kuva siitä, millaiseksi haluan tulla, ja mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Tämä on yksi etappi matkallani.

File 14.8.2015 22.59.21

Mulle on joskus tullut vastaan teksti, joka tällä hetkellä puhuttelee mua todella paljon. Haluan jakaa sen täällä blogissa, koska se herättää monia ajatuksia varmasti sussakin, jos pohdit samoja asioita mun kanssa.

Kun välität siitä mitä teet, into auttaaa sinut loppuun. Kun olet intohimoinen, kenenkään muun ei tarvitse motivoida sinua. Tarvitset toki runsaasti määrätietoisuutta, mutta intohimo on kaiken perusta. 

Elinvoima tulee tarkoituksen tunteesta. Olet itsellesi ja muille velkaa sen, että teet innostavaa työtä. Maailmassa on jo riittävästi ihmisiä, jotka palavat loppuun, vaikka eivät koskaan ole olleet liekeissä. 

Unelman toteuttaminen ei takaa helppoa taivalta. Elämä muuttuu yleensä haastavammaksi, lähdet ulkoiselle matkalle, joka käynnistää sisäisen matkan. Sinulla on tilaisuus puhjeta kukkaan, nähdä kuka todella olet. 

File 7.8.2015 18.02.20

 

Teetkö sinä työtä intohimolla?

2 vastausta artikkeliin “Miten tehdä intohimosta ammatti?”

  1. Jep. Keskittymällä asioihin, joissa haluaa kehittyä, pitää uskaltaa jättää muut vaihtoehdot pois.

Vastaa