PÄÄTÖKSIÄ

IMG_7839
Pekka Hyysalo, arvostan todella!

Jaahas, sitä olisi jälleen uusi viikko vierähtänyt käyntiin.

Mulla viikonloppu meni hujauksessa, sillä lopetin lauantaiaamuna neljän yön yövuorot ja kun lauantaina heräilin puolenpäivän aikaan, oli viikonloppu jo kovaa vauhtia menossa eteenpäin.

Viime viikon yövuorot oli kyllä aivan loistavat omien ajatusten kasaamiseen jälleen kerran. Mä nautin työstä päihde- ja mielenterveys puolella, sillä se työ on todella arvokasta ja antaa työtä tekevälle paljon. On ihanaa saada olla naisten rinnalla, jotka ovat juuri menossa synnyttämään. Tärkeintä työssä on läsnäolo ja se, että on asiakkaiden rinnalla, kuuntelee ja on aidosti kiinnostunut heidän asioistaan. Mä nautin juurikin siitä, että rauhassa saan vaikka ihan vaan katsoa televisiota asiakkaiden kanssa, ja samalla vaihtaa kuulumisia ja olla kaikella tapaa avuksi, herätellä ajatuksia ja uusia tapoja asennoitua elämään. Mutta parasta on se, että opin jatkuvasti itse uutta niin itsestäni kuin muista ihmisistä ja elämästä ylipäätään.

Viime viikon ja viikonlopun aikana olen alkanut työstämään todenteolla mun elämän tämän hetkisiä isoja päätöksiä, ja vihdoin olen uskaltanut tehdä niitä. Elämä tuo usein vastaan haasteita ja ajatuksia, jotka väistämättä johtavat muutokseen.

IMG_7830
Ihana Suomen luonto <3 paikka, jossa on aikaa rauhoittua!

Muutos usein pelottaa, koska se on jotain sellaista mitä ei vielä tiedä onnistuuko se vai ei. Ja sen vuoksi päätösten tekeminen on usein pelottavaa, eikä niitä meinaa uskaltaa tehdä. Mä olen ainakin sellainen, että pyörittelen hyvin pitkään asioita päässäni, punnitsen kaikki vaihtoehdot perinpohjin ja vasta sitten uskallan tehdä päätöksen.

Onko sun elämässä tällä hetkellä joitakin asioita, jotka odottavat päätöksen tekoa? 

Asioiden punnitseminen ja pohtiminen on hyvä asia, koska koskaan ei kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä, mutta jossain kohtaa se päätös on vain tehtävä. Ja sitten kun päätös on vihdoin tehty, tuntuu se ihan sairaan hyvältä ja vapauttavalta. Päätöksen teon jälkeen on hyvä vain päättää, että se on juuri oikea, ja lähteä jatkamaan matkaa. On asioita joita tarvitsee viedä loppuun, jotta voi jatkaa. Ja sen vuoksi mä kannustan sua nyt pohtimaan, jos sun elämässä jokin asia odottaa päätöstä niin tee se! Sen jälkeen tilalle voi tulla jotain aivan mahtavaa, kun nyt vain uskallat tehdä niin kuin sun kuuluu!

IMG_7840
Viikonlopun ulkoilut ihanan Elisan kanssa <3

Olin sunnuntaina kuuntelemassa Pekka Hyysaloa Get Up! -tapahtumassa Tampereen Messukeskuksessa. Se oli kyllä motivaatiota antava kokemus. Vitsit kun saisi Pekan positiivisuudesta ja tahdonvoimasta edes puolet. Siinä on mies, jota arvostan ja ihailen todella!

Näillä ajatuksilla tähän viikkoon..

Ja ei muuta kuin päätöksiä tekemään!

2 vastausta artikkeliin “PÄÄTÖKSIÄ”

  1. Heippa!

    Minäkin olen aina haaveillut työstä jossa voisin auttaa muita ihmisiä! Mitä kautta sinä päädyit päihde- ja mielentrveysalalle?

    1. Moikka Ira!
      Mä olen käynyt ammattikorkeessa Sosionomi opinnot ja erikoistuin siellä sosiaalipedagogiksi. Menin kolmannen vuoden harjoitteluun päihde- ja mielenterveysallalle, ja sinne sitten jäin heti valmistuttuani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *