Valmentajan pukeutumisongelmat

*yhteistyössä JUNKYARD. kanssa

IMG_7822

Mä olen aina pitänyt vaatteista ja olen niitä jopa itse suunnitellut. Pidän siitä, että saan pukeutua välilä hieman erikoisestikin. Rakastan erilaisia kuoseja, karvaa, nahkaa, neonvärejä, mutta myös klassinentyyli kuten musta, valkoinen ja pelkistetty sekä hillitty tyyli on välillä vaan niin tyylikästä. Mun pukeutuminen vaihtelee kausittain aika paljonkin. Talvella hillitty ja kesällä vain taivas on rajana. Tykkään ilmaista itseäni vaatteilla ja se on hyvin vapauttavaa.

Kun aloitin valmentajana työt päätoimisena, alkoi mun mielestä myös mun pukeutuminen hieman tylsistymään. Valmentajan työssä kun kulkee aina verkkareissa ja tennareissa. Mä kuitenkin pidän erilaisista nahkaisista asusteista ja karvasta. Näitä ei oikein voi yhdistää treenivaatteisiin. Vai voiko?

IMG_7621

IMG_7659

Mä uskon, että myös valmentajan työssä asusteilla voi leikitellä, eikä aina tarvitse olla hiukset ponnarilla. Vai mitä mieltä sä oot?

Lähdin liikkeelle omista työkengistäni ja tilasin itselleni uudet kengät Junkyardilta. Kengät on just sopivan erilaiset, joita ei tule kaikilla vastaan. Kuosi on ihana! Junkyardilla on tällä hetkellä ihan mahtavat alennukset menossa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa, jos sieltä löytyisi sulle jotain kivaa.

IMG_7661

Millaisesta tyylistä sä pidät?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *