Kun koko elämä muuttuu..

valkatut-11
Kuva: Mikko Niemi Photography

Huh, vihdoin ehdin tulemaan kirjoittelemaan tännekin. Mun elämä on tällä hetkellä todellisessa myllerryksessä ja olisi miljoona asiaa, josta haluaisin tänne kirjoittaa, kun löytyy siihen vain aikaa.

Tällä hetkellä mun valmennukset on lähteneet todelliseen lentoon ja olen päässyt tekemään työtä ihan todenteolla. Mulla on aivan loistavia valmennettavia, ja olen saanut kulkea monien aivan mahtavien persoonien rinnalla. Päivät kuluvat täysin valmennusten ympärillä enkä ole löytänyt aikaa ja energiaa kirjoittamiseen. Pahoittelut siitä.

elämää muuton keskellä
elämää muuton keskellä

Töiden lisäksi olen tehnyt viimeisen kuukauden aikana muuttoa. Jep, me saatiin asunto myytyä ja nyt kovalla tohinalla olen etsinyt uutta asuntoa itselleni. Valitettavasti sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt ja joudun hetkellisesti tekemään väliaikaisia asumisratkaisuja, mutta uskon vahvasti siihen, että löydän pian uuden aivan ihanan asunnon itselleni.

Viimeisen puolen vuoden aikana mun elämä on muuttunut täysin. Näin jälkikäteen, kun miettii niin en löydä juuri mitään mikä olisi pysynyt ennallaan. Mutta oon kyllä super tyytyväinen jokaiseen muutokseen, ja on ihana huomata kuinka elämä vie eteenpäin. Välillä tulee vaikeita aikoja ja välillä täytyy tehdä vaikeitakin päätöksiä, mutta kun päätökset uskaltaa tehdä ja asiat käy läpi, oppii aina paljon uutta itsestään ja elämästä.

Vaikka elän todella hektistä elämää, voin vain todeta, että olen hyvin onnellinen. Olen onnellinen juuri tässä eikä mulla ole mihinkään kiire. Kyllä elämä vain on hienoa, kun uskaltaa elää sitä täysillä.

Pian on tulossa myös kuumia aiheita, kun saan ne ylös kirjoitettua. Mun sisällä kuohuaa tällä hetkellä ja koen, että asioiden ylös kirjaaminen vie taas askeleen eteenpäin. Näitä ajatuksia odotellessa aivan loistavaa viikon jatkoa kaikille!

Kuva: Mikko Niemi Photography
Kuva: Mikko Niemi Photography

 

2 vastausta artikkeliin “Kun koko elämä muuttuu..”

  1. Susanna olet kyllä tosi kaunis! Oikein hehkut nyt onnesta. 🙂

Vastaa