Uusi blogi

Nyt olis vihdoin se aika, että blogi alkaa veteleen viimesiään.

Melko hiljasta täällä onkin ollut. Syy siihen löytyy mun elämäntilanteesta, joka on tällä hetkellä ollut melkosta myllerrystä. Mutta positiivista tässä on se, että asiat alkaa loksahteleen pikku hiljaa kohdilleen.

En ole juurikaan enää täällä blogissa avannut mun arkea, mutta sen verran voin paljastaa, että olen muuttanut pois Tampereelta ja tällä hetkellä asun Turussa. Edelleen teen valmennuksia, pääsääntöisesti Tampereella, mutta pikku hiljaa siirrän valmennuksia yhä enemmän Turun suunnalle. Yhtenä uutena juttuna mainittakoon, että mulle on pian avautumassa omat nettisivut, jossa myös mun blogi jatkuu, hieman erilaisena, mutta yhtä inspiroivana. Lupaan sen! Seuraathan mua jo facebookissa ja Instagramissa? Siellä ilmoittelen sitten, kun uudet nettisivut aukeavat.

IMG_8397

Mitenkäs treenit? Treenit kohti syksyn kisoja on mennyt todella hyvin. Olen hyvin yllättynyt siitä, miten olen pystynyt hoitamaan kaiken tämän härdellin keskellä treenit ja ruokavalion ilman minkäänlaisia ongelmia. On ollut vapauttavaa välillä keskittyä muihin juttuihin ja jättää fitness asiat salille, kun sieltä poistuu. Kehitystä on siis tullut ja olen todella tyytyväinen omaan kuntooni. Kisadieetti luultavasti aloitetaan piakkoin.

Kiitos kaikille lukijoille ja seuraajille!

Blogi on ollut aina mulle sellainen henkireikä, jossa olen saanut avata omia ajatuksia. Mulla on aivan ihania lukijoita ja seuraajia. Toivottavasti löydätte jatkossakin myös mun uuteen blogiin ja uusille sivuille!

Kiitos kuluneista vuosista! Fitfashion.fi on yhteisö ja paikka, jossa on ollut hienoa olla blogaajana.

Nyt on kuitenkin aika kääntää uusi sivu ja mennä eteenpäin. Nähdään mun uudessa blogissa!

Kuva: Mikko Niemi Photography
Kuva: Mikko Niemi Photography

2 vastausta artikkeliin “Uusi blogi”

  1. Sä olet kyllä yksi kauneimpia bikinikisaajia, sun kasvot on niin kauniit :)! Ja näytät niin terveeltä ja hyvinvoivalta! Innolla odotan uutta blogiasi 🙂

  2. Voi kiitos Sari <3 Toivottavasti olet jo löytänyt mun uuden blogin pariin?

Vastaa