°Mielikylpy°

Olen aivan innoissani uudesta löydöstäni ja sen vuoksi päätin tulla kirjoittamaan siitä tänne. Kuulin ystävältäni jokin aika sitten hienosta paikasta, jota ystäväni suositteli mulle juuri mulle sopivana paikkana. Ilman muuta lähdin sitten katsomaan mistä siellä oli kyse. Olen aina ollut hyvin kokeilunhaluinen ja uskon monien asioiden ja valintojen vaikuttavan siihen kuinka onnellisia loppupeleissä me olemme omassa elämässämme. Uskon, että me itse voimme siihen vaikuttaa, ei kukaan muu.

Paikka, jota ystäväni mulle suositteli on nimeltään Mielikylpy Oy. Yrityksen nettisivuille pääset tästä. Käykää ihmeessä tutustumasssa.

Mistä tässä paikassa on sitten kyse? Mitä siellä tehdään?
Mielikylpy on rentoutussali, ja itseasiassa laatuaan Suomen ensimmäinen sellainen. Paikka sijaitsee Tampereen keskustassa Näsilinnankatu 32:ssa. Siellä siis rentoudutaan suggestiorentoutuksen avulla. Suggestiorentoutuminen on sanallisten ohjeiden pohjalta syntyvien mielikuvien tuottamaa rentoutumista.

Mä kävin ensimmäisen kerran Mielikylvyssä reilu kuukausi sitten, ja kokemus oli mieletön. Olen aikaisemminkin rentoutunut ja harrastanut meditoimista, mutta Mielikylvyssä rentoutumisessa pääsin aivan uuteen tilaan. Eli se todella toimi. Mielikylvyssä on ohjaaja, joka tekee rentoutuksen paikan päällä niin sanotusti ”livenä”. Rentoutus ei siis tule nauhalta, johon ehkä olemme tottuneet. Ohjaajan äänen painotukset ovat niin rauhoittavia, että juuri sen avulla rentoutuminen on aivan mieletön kokemus.
Noh, tämän hienon kokemuksen myötä en voinut muuta kuin ostaa sinne  10x kortin. Nyt olen käynyt siellä ahkerasti ja todellakin suosittelen kaikille sen kokeilemista. Tunneille ei tarvitse valmistautua mitenkään ja se sopii kaikille. Tunnit tapahtuvat divaaneilla makoillen ja lepäillen, eikä erityistaitoja tai varustusta tarvita. Mikä parasta, siellä todellakin on lupa vain olla! Ei kukaan eikä mikään pääse keskeyttämään tai häiritsemään.

Ihmisen hyvinvointi on psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen kunnon yhdistelmä. Urheilemalla ja liikkumalla me pidämme fyysistä hyvinvointia kunnossa. Ystävien, perheen avulla ja vapaa-ajan viettämisellä ruokimme sosiaalista hyvinvointiamme. Liikkuminen ja ystävät toki auttavat myös psyykkiseen hyvinvointiin, mutta todellinen psyykkinen hyvinvointi syntyy rentoutumalla. Psyykkisen kunnon ylläpito jää usein kaiken kiireen taakse, ja sen vuoksi sille kannattaakin varata oma aika ja paikka. Mielikylpy on siihen tarkoitukseen enemmän kuin tervetullut paikka.

Menkää ihmeessä kokeilemaan rentoutumista, suosittelen. Ottakaa mukaan vain avoin mieli ja aito halu rentoutua!

°Susanna

Mielikylpy on myös facebookissa. Sinne pääset tästä.
Kirjoituksen kuvat: Facebook, Mielikylpy Oy

2 vastausta artikkeliin “°Mielikylpy°”

  1. Kiitos vinkistä, oltiin tänään työporukalla ja oli mahtavaa.

  2. Hei aivan loistavaa kuulla! Kyllä rentoutumisella on vaan ihmeellinen voima. Ja ihana kuulla, että olen päässyt vaikuttamaan teidän työporukkaan ja vinkistäni lähditte kokeilemaan jotain uutta.

Vastaa