Mielikylpy tukemassa fyysistä kehitystä mielen avulla

Olen paljon kirjoittanut täällä blogissa ajatuksistani elämästä ja omien ajatusten merkityksestä omalle hyvinvoinnille ja onnellisuudelle. Näihin ajatuksiin peilaten, olen alkanut pohtimaan treenaamisen myötä myös mielen ja ja psyykkisen hyvinvoinnin merkitystä bikini fitneksessä. Paljon on ollut esillä keskustelua siitä, että fitnesslajit ovat suuressa suosiossa ja lajiin osallistuvat ovat monista eri lähtökohdista lähteneet kilpailuun mukaan, myös yhtä kirjava on kirjo osallistuvien motiivit lajissa. Näistä kirjavista taustoista ja motiiveista johtuen voivat monet myös sairastua erilaisiin sairauksiin viedessään lajin vuoksi kropan äärimmäisyyksiin oman hyvinvoinnin ja terveyden kustannuksella.

Mitä tahansa urheilulajia ajatellen, olen ehdottomasti sitä mieltä, että mieli ja sen kehittäminen on vähintään yhtä tärkeää menestymiselle kuin fyysinen kehittäminen. Olen aikaisemmin kertonut teille, että täällä meillä Tampereella on paikka, jossa mieltä pystyy suggestiorentoutuksen avulla tukemaan ja kehittämään..

Tämä loistava paikka on Mielikylpy Oy. Yrityksen nettisivuille pääset tästä. Käykää ihmeessä tutustumasssa.

Mistä tässä paikassa on sitten kyse? Mitä siellä tehdään?
Mielikylpy on rentoutussali, ja itseasiassa laatuaan Suomen ensimmäinen sellainen. Paikka sijaitsee Tampereen keskustassa Näsilinnankatu 32:ssa. Siellä siis rentoudutaan suggestiorentoutuksen avulla. Suggestiorentoutuminen on sanallisten ohjeiden pohjalta syntyvien mielikuvien tuottamaa rentoutumista.

Olen aina ollut hyvin kokeilunhaluinen ja uskon monien asioiden ja valintojen vaikuttavan siihen kuinka onnellisia loppupeleissä me olemme omassa elämässämme. Uskon, että me itse voimme siihen vaikuttaa, ei kukaan muu.

Mä kävin ensimmäisen kerran Mielikylvyssä lähes vuosi sitten, ja jo ensimmäinen kokemus oli mieletön. Olen aikaisemminkin rentoutunut ja harrastanut meditoimista, mutta Mielikylvyssä rentoutumisessa olen päässyt aivan uuteen tilaan. Eli se todellakin on toiminut. Mielikylvyssä on ohjaaja, joka tekee rentoutuksen paikan päällä. Rentoutus ei siis tule nauhalta, johon ehkä olemme tottuneet. Ohjaajan äänen painotukset ovat niin rauhoittavia, että juuri sen avulla rentoutuminen on aivan mieletön kokemus.

Ottaen huomioon paikan ainutlaatuisuuden ja merkityksen terveydelle olen erittäin etuoikeutettu, sillä eilisestä alkaen minulla on kunnia saada olla yhteistyössä Mielikylvyn kanssa. Yhteistyön taustalla on ajatus siitä, että Mielikylpy on tukemassa rentoutumisen kautta fyysistä kehitystäni mielenterveyden ja mielenrauhan avulla. Yhteistyö mahdollistaa loistavan tilaisuuden päästä testaamaan rentoutuksen merkitystä myös esimerkiksi palautumiselle.

Mikä parasta, yhteistyö mahdollistaa myös mahtavia tarjouksia teille lukijoille, ja myös teillä on jatkossa mahdollista käydä rentoutumassa edulliseen hintaan. Te blogini lukijat saatte Mielikylvyn sarjakortit -10% alennuksella. Mielikylvyn hinnastoon pääsette tästä. Ja jos sinulla ei ole mahdollisuutta matkustaa Tampereelle, Mielikylpy tarjoaa myös verkkomateriaalia. Näistä tulen kertomaan enemmän vielä myöhemminkin.

Todellakin suosittelen kaikille Mielikylvyn ja rentoutumisen kokeilemista. Tunneille ei tarvitse valmistautua mitenkään ja se sopii kaikille. Tunnit tapahtuvat divaaneilla makoillen ja lepäillen, eikä erityistaitoja tai varustusta tarvita. Mikä parasta, siellä todellakin on lupa vain olla! Ei kukaan eikä mikään pääse keskeyttämään tai häiritsemään.

Ihmisen hyvinvointi on psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen kunnon yhdistelmä. Urheilemalla ja liikkumalla me pidämme fyysistä hyvinvointia kunnossa. Ystävien, perheen avulla ja vapaa-ajan viettämisellä ruokimme sosiaalista hyvinvointiamme. Liikkuminen ja ystävät toki auttavat myös psyykkiseen hyvinvointiin, mutta todellinen psyykkinen hyvinvointi syntyy rentoutumalla. Psyykkisen kunnon ylläpito jää usein kaiken kiireen taakse, ja sen vuoksi sille kannattaakin varata oma aika ja paikka. Mielikylpy on siihen tarkoitukseen enemmän kuin tervetullut paikka.

Menkää ihmeessä kokeilemaan rentoutumista, suosittelen. Ottakaa mukaan vain avoin mieli ja aito halu rentoutua!

Ja hyödyntäkää ihmeessä tuo -10% alennus.
Alennuksen saatte, kun kerrotte maksaessanne koodin Susannan blogi.

Rentoa sunnuntain jatkoa ja mukavaa alkavaa viikkoa!

°Susanna

Mielikylpy on myös facebookissa. Sinne pääset tästä.
Kirjoituksen kuvat: Facebook, Mielikylpy Oy

Vastaa