Nordic Fitness expo 2014

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia edellisen postauksen lukemisesta ja jakamisesta. Olen kiitollinen jokaisesta ja erittäin onnellinen saamistani onnitteluista. Kiitos paljon! Uskon, että löydän paikkani hyvinvointialalla pikku hiljaa. Olen innoissani tulevasta! Ja se riittää minulle tässä kohtaa, sillä tiedän, että määrätietoisesti tulen etenemään kohti omia unelmia ja tavoitteita. Kannustan myös sinua tekemään samoin! 

Susanna Mustajärvi. Kuva: JimiSoinila|photography
Kohti huippua ja sen yli!!
Kuva: JimiSoinila|photography

Tämä viikonloppu on ollut yhtä unelmien ja tavoitteiden juhlaa nimittäin kauan odotettu ja monissa blogeissakin esille tullut Nordic fitness expo oli Lahdessa tänä viikonloppuna. Olin itse myös paikalla aistimassa urheilun juhlaa. Itse pidän tapahtumaa erittäin mielenkiintoisena ja luulen, että moni muukin on samaa mieltä kanssani, sillä kun saavuimme mieheni kanssa messukeskuksen läheisyyteen kymmenen aikoihin aamulla, oli jo kaikki parkkipaikat täynnä. Ihmisiä oli aivan huikean paljon liikenteessä. Tämä kertoo vain siitä, että fitness ja kehonrakennus kiinnostaa monia meistä. Hyvä niin, sillä messuilla sai kaikenlaisia neuvoja ja uutta näkökulmaa omaan hyvinvointiinsa. Vaikka kyseessä oli fitnessmessut, olivat ne mielestäni myös hyvinvointi ja urheilumessut siinä samassa. Messuilla oli myös kaikenlaisia workshoppeja tarjolla, joissa oli toinen toistaan mielenkiintoisempia puhujia paikalla. Itse kävin seurueeni kanssa kuuntelemassa Riitta Koukkarin luentoa  ”Toteuta unelmasi!” ja oli kyllä jälleen ihana palauttaa mieleen se ajatus, että itseensä uskominen on se avain asia unelmien toteuttamisessa sekä se, että epäonnistuminen kuuluu asiaa. Riitta kannusti epäonnistumaan ja ottamaan niistä opiksi, niin kuin minäkin usein kirjoittelen täällä teille. Milloin sinä olet viimeksi epäonnistunut tai kokenut vastoinkäymisiä? Jos siitä on jo kauan, niin kannustan sinua epäonnistumaan jo tänään. Vain silloin voit oppia jotain uutta! 

Kuva: bodylehti.fi kuvassa: Nordic Pro top 6
Kuva: bodylehti.fi kuvassa: Nordic Pro top 6

Tämän vuoden Nordic fitness expo oli minulle erityinen, sillä uskon, että tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, jolloin olen siellä vain asiakkaan roolissa. Oli oikein ihanaa kokea messut ja kilpailut niin, että sain vain nauttia messujen tarjonnasta rauhassa ystävien kanssa. Minun yhteistyökumppani Sportsnutrition.fi pyysi mua jo tänä vuonna mukaan messuille heidän pisteelleen. Pyyntö tuli vasta tämän viikon puolella ja jouduin kieltäytymään. Uskon, että näin oli parempi, sillä tässä kohtaa mulle oli erittäin tärkeää olla näkemässä mahdollisimman paljon eri kilpailijoiden poseerauksia ja esiintymistä. Pakko kyllä myöntää, että vielä ei ole kovin hyväksi tuo ”fitness silmä” kehittynyt. Varsinkaan finaaliin päässeiden kilpailijoiden sijoittumisten veikkaaminen oli erittäin haastavaa. Mutta eiköhän sekin silmä siitä ajan myötä kehity. 

Olimme katsomassa Nicole Wilkinsin alkukilpailut. Tämä kilpailu oli varmasti monelle bikini fitness kilpailijalle erittäin jännittävä kokemus, sillä ensimmäistä kertaa päävoittona oli pro kortti. Aivan loistavia olivat kyllä kaikki kilpailijat ja jokainen lavalle noussut oli varmasti itsensä voittanut!

kuva: bodylehti.fi kuvassa: Nicole Wilkins bikini fitness -168cm
kuva: bodylehti.fi kuvassa: Nicole Wilkins bikini fitness -168cm

Päivän huipentumana saimme ihailla Nicole Wilkins finaalia ja Nordic Pro -kilpailuja, joissa oli toinen toistaan menestyneempiä kilpailijoita lavalla. Aivan huikeaa! Oma unelma on olla siellä heidän joukossaan jonain päivänä!

Minulla oli itsellänikin kamera mukana, mutta lopulta päädyin hakemaan kuvat bodylehti.fi, sillä heillä siellä nuo kuvat ovat vaan niin paljon parempia. Oli kyllä hieno päivä, sillä tapahtuma oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut. Tänään vuorossa oli vielä fitneksen sm kilpailut. Valitettavasti mulla ei ollut mahdollisuuksia olla paikan päällä, mutta hengessä olen ollut hyvinkin mukana ja kilpailujen tuloksia olen kuumeisesti katsellut netistä sitä mukaa, kun ne sinne ovat päivittyneet. 

Eilinen oli päivä, jolloin konkreettisesti sai nähdä ja aistia urheilun juhlaa. Jokaisella kilpailijalla on unelmia ja tavoitteita, joiden eteen he ovat tehneet kovasti töitä. Monien unelmat toteutuivat eilen, mutta osa koki myös pettymyksen. Sellaista se elämä on! Mutta hienointa oli nähdä niitä, joiden suuri työ palkittiin. Päivän aikana sai kokea monet onnenkyyneleet. Tämä on sitä elämää parhaimmillaan! Onnittelut kaikille tänä viikonloppuna kisanneille! Ootte mahtavia!

Ja aivan ihanaa alkavaa viikkoa kaikille teille lukijoille!

Pidetään itsestä ja muista huolta!

★Susanna

 Pssst.. Seuraathan mua jo Instagramissa? Siellä päivittelen kaikkein ahkerammin, joten käyhän painamassa Seuraa, jos et sitä vielä ole tehnyt 🙂 @susanna_mustajarvi

Vastaa