FitFarm PT-päivät Tampereella

Meillä oli eilen FitFarmin PT-päivät Tampereella Wolf Fitness Clubilla. Olin ensimmäistä kertaa kyseisessä tapahtumassa ja oli kyllä hienoa heti näin alkuun päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja samalla treenailemaan taitavien personal trainereiden ohjauksesssa.

Päivä alkoi sillä, että meidät jaettiin ryhmiin sen perusteella mihin treeniin halusimme osallistua. Mulla oli vuorossa jalkapäivä, joten menin treenailemaan pakara-takareisi treeniä yhdessä muiden bikini likkojen kanssa. Oli muuten hyvin yllättävää, että tähän treeniin osallistuivat juuri bikini fitness kilpailijat. HAH!

File 19.7.2015 15.28.29
Krista ja minä

Treeni oli kyllä oikein hyvä, ja meni perille juuri sinne minne pitikin. Me tehtiin aluksi kuutta eri liikettä kiertoharjoitteluna minuutin verran jokaista. Kierroksia tehtiin kaksi. Treenissä keskityttiin pitoihin, eli jokaista liikettä tehdessä pidettiin asento kolmen sekunnin ajan, jonka jälkeen liike tehtiin uudelleen. Kyllä poltetta sai loistavasti pakaraan ja takareiteen. Kiertoharjoittelun jälkeen siirryttiin tekemään sumomaastavetoja ja askelkyykkyjä. Tunnin kestävä jalkatreeni oli erittäin tehokas. Ryhmässä treenaamisessa on kyllä voimaa!

Treenien jälkeen pidettiin ruokatauko ja vaihdettiin kuulumisia muiden kanssa. Tätä juuri olen kaivannutkin. Samanhenkisiä ihmisiä ympärilleni. Oli ihana kuulla muiden kuulumisia ja samalla itsekin saa hyvää fiilistä ja tsemppiä omaan treenaamiseen. Kyllä sillä muiden tuella ja kannustuksella on niin paljon merkitystä. Sitä ei kyllä kannattaa koskaan väheksyä. Lisäksi on aivan mahtavaa kuulua hienoon porukkaan.

File 19.7.2015 15.29.02 File 19.7.2015 15.29.13

Kristan kanssa tultiin heti erittäin hyvin juttuun. Mahtavaa saada rinnalle kulkemaan tällainen tehopakkaus <3

Ruokailun jälkeen oli vielä vuorossa poseharkat. Oli kyllä aikakin lähteä jälleen muistelemaan poseerausasentoja. Meidän lajissa kun esiintyminen on todella tärkeää. Sain jälleen pienen kipinän asentojen hiomiseen. Haluanhan olla parhaassa mahdollisessa iskussa syksyn kisoissa, joten poseerauksien harjoittelua ei kannata laiminlyödä, vaikka ne tulevatkin jo tuolta selkärangasta aika pitkälti. Poseerausharjoitukset meille piti Sirpa ja niitä tuli myös katsomaan Harri Forsberg, joka toimii siis suurimman osan kilpailijan valmentajanakin.

PT- tiimipäivässä tapasin myös muita FitFashionin bloggaajia kuten JohanOnFitness Johannan ja Treenikengissä Millan. Mahtavia mimmejä molemmat.

Aivan loistava päivä oli kaikenkaikkiaan.

File 19.7.2015 15.28.52
Milla ja minä

Mun viikonloppu olikin jälleen täynnä treeniä ja lepoa, vaikka viikonloppuna olisi ollut paljon erilaisia festareita ympäri Suomen. Myös täällä mun kotikaupungissa Tampereella on ollut festari tunnelmaa jo keskiviikosta lähtien kun Tammerfestit pärähtivät käyntiin.

Millainen sun viikonloppu on ollut? Oletko ollut festeillä?

4 vastausta artikkeliin “FitFarm PT-päivät Tampereella”

  1. Ens kerralla mäki teen jalkoja pt-päivässä! Sit ois koko kroppa tullu kokeiltuu kimppatreenien merkeissä 🙂 Missä sä muutes kisaat siis syksyllä, mikä tarkka aika ja paikka? Tuun kannustaa ♡

  2. Ehdottomasti kannattaa mennä noihin jalkatreeneihin. Oli kyl tosi hyvät!
    Kisaan syksyllä Lahdessa Fitness Expossa 10.-11.10. Silloin lauantaina 10.10 on Nicole Wilkins championship ja samalla myös Pohjoismaiden mestaruuskisat ja sit sunnuntaina 11.10 SM-kisat. Tuu ihmeessä kannustamaan!

  3. Moikka Johanna! Niin oli, ja kiitos! Huippu tiimi! 🙂 <3

Vastaa