BODY lehden kuvaukset part 1

Toukokuussa pidetyissä EM-kilpailuissa Espanjan Santa Susannassa olin BODY lehden kuvauksissa, joista muutama kuva päätyi myös kesäkuun BODY lehteen. Nyt olen saanut kaikki kuvat omaan käyttööni ja niitä mielelläni jaan myös täällä blogissa. Kuvaajana on toiminut Tomi Rehell ja bikinit ovat Biancaneven mallistoa. Aurinkolasit ovat Ray-Ban ja niitä myy Tampereen Näkökeskus.

Kuvia on sen verran, että olen jakanut niitä muutamalle päivällä. Tässä siis ensimmäiset.

KH7A8119

KH7A8108

KH7A8111

KH7A8116 KH7A8112

Kyllä tuota aurinkoa kaipaa ja kuvat tuovat erittäin hyvät muistot mieleen. Toivottavasti saisimme pian nauttia auringosta myös täällä Suomessa. Kuvista saa niin hyvän fiiliksen, ja tuota lämpöä todellakin kaipaa.

Mutta ei anneta Suomen sään kuitenkaan lannistaa, vaan nautitaan jokaisesta päivästä, vaikka vähän sataisikin. Kyllä se aurinko sieltä onneksi pilkahtelee päivittäin.

Miten sinä olet nauttinut Suomen kesästä?

 

10 vastausta artikkeliin “BODY lehden kuvaukset part 1”

  1. Wautsi! Mikä kaunotar :O Upea fysiikka ja ihania kuvia! Hyvä fiilis kantaa tänne ruudun toisellekin puolelle ! <3

  2. Kiitos Jonna! Kiva kuulla, että fiilis välittyy. Toivonkin, että näillä kuvilla saan luotua motivaatiota kaikille. Kuten itsellenikin.

  3. Ihanaa ettet ole pilannut kroppaasi jäätävillä kumipalloilla! Oikein hyvä esimerkki, että luomunakin voi menestyä hienosti 🙂

  4. Wau kuinka raikas look. Toimii 🙂 Et tosiaan tartte mitään ylimääräisiä virityksiä, sulla on karismaa jonka puutetta ei tarvi paikata muovilla naamassa tai rintamuksessa.

  5. Kiitos Veera! Niiden puuttuminen ei ainakaan vielä toistaiseksi ole ollut este. Toivotaan, ettei koskaan tulekaan esteeksi. 🙂

  6. Wau, kiitos kommentista ja kauniista sanoista Juuso!

Vastaa