Suuria tunteita

Kisat lähenee ja panokset kovenee! Eiks se niin mee? Ainakin itselläni on sellainen fiilis, että periksi en anna ja teen kaikkeni, että olen kolmen viikon päästä täydessä iskussa.

Viime päivät onkin olleet yhtä tunnemylläkkää, mutta hyvin positiivisella tavalla. Aamulenkeillä olen jälleen alkanut kuuntelemaan mun kisoihin valmistelevaa soittolistaa, ja viimeksi tänään purskahdin itkuun, kun kuuntelin biisejä, jotka vahvasti tuovat mieleen viime kevään ja sen onnistumisen fiiliksen. Kaipaan tuota tunnetta todella, ja sitä lähdetäänkin hakemaan vajaan kolmen viikon päästä. Biisilistalle olen löytänyt myös muutamia uusia kappaleita, mutta kyllä vain ne vanhat biisit ovat niitä, jotka eniten nostavat tunnetta esiin. Olen hyvin tunne-eläjä ja rakastan sitä, että välillä saa ”rypeä” kunnolla omissa fiiliksissään.

File 23.9.2015 18.26.01

On hauska huomata kuinka sitä koko ajan kehittyykin urheilijana, ja biisien kautta alkaa ymmärtämään omaa itseään ja elämää jälleen uudella tavalla. Miten onkaan, että saman kappaleen sanoma muuttuu omaan korvaan sitä mukaa kun oma elämäkin muuttuu? Välillä tuntuu, että kappaleita kuulee uudesta näkökulmasta ja aina ne vaan yllättää.

Tässä olisi neljä mun fiiliksiä ja asennetta nostattavaa biisiä, jotka kaikki löytyvät mun soittolistalta, jota kuuntelen juuri ennen lavalle nousua. Nämä kolme ensimmäistä on mun aivan ehdottomia lempparibiisejä, jotka on kulkenut mun mukana monta vuotta. Nämä biisit muistuttavat mua siitä, että unelmien eteen täytyy tehdä töitä. Elämässä on hyviä sekä huonoja hetkiä, mutta kaikki tunteet tekevät elämästä juurikin elämisen arvoista.

Sitten tämä viimeinen on uusi tuttavuus, joka herättää mussa hyviä fiiliksiä. Juuri sellaisia, että hitto mä haluisin olla jo lavalla. Olen myös erittäin etuoikeutettu, kun saan tehdä juuri sitä mikä tekee mut onnelliseksi, ja siitä olen joka päivä kiitollinen. Nämä biisit muistuttavat mua juuri siitä, että elä täysillä tässä hetkessä, sillä se on ainut asia mikä meillä on!

 

Ja sitten tämä uudempi rakkaus:

https://www.youtube.com/watch?v=l5Ldt_lIr24

Millainen musiikki herättää sussa onnistumisen ja itsevarmuuden tunteita? 

Vastaa