Millainen on onnistunut kisalook?

Viikonlopun kisoissa oli nähtävillä kaikenlaisia stailauksia ja kisalookkeja. Mun mielipide stailauksesta on se, että tärkeintä siinä on näyttää itseltään. Silloin kun kilpaillaan omana itsenä ja lavalla haluaa tuoda oman persoonansa esiin, on stailauksella suuri merkitys. Onnistuessaan se tuo todella paljon lisää fiilistä ja säteilyä lavalla. Olen monet kerrat ollut mallina tilanteessa, jossa stailaus on ollut täysin mun oman luonteen tai tyylin vastainen. Se fiilis lavallakin on silloin vähän tahmea. Mallina stailaukseen ei voi kuitenkaan vaikuttaa, ja stailaajan näkemystä ei tule kyseenalaistaa. Sillä mennään mikä on laitettu, ja ammattilainen kantaa itsensä lavalla arvokkaasti, on se stailaus millainen tahansa.

normal_DSC_8641~3 normal_DSC_8645~5

Bikini fitnessissä ja kilpailuissa asia on ihan päinvastoin. Lavalla tulee näyttää juurikin itseltään. Sellainen kilpailija, joka onnistuu tuomaan oman persoonansa ja tyylinsä esille positiivisella tavalla on hyvin vahvoilla.

NFE-4554

Olen erittäin tyytyväinen viime viikonlopun stailauksiin. Molempina päivinä lookit oli oikein onnistuneita. Olen erityisen tyytyväinen sunnuntain kisalookiin, sillä siinä näytin todella itseltäni. Se oli juuri mua! Ja oli mahtavaa, että uskallettiin vaihtaa lookkia vielä lauantain kilpailun jälkeen, sillä olen saanut siitä vain positiivista palautetta teiltä lukijoilta.

Mun stailauksesta vastasi siis Umppu Prime Hair And Beauty Designista. Aivan mahtava nainen, joka todella osaa kuunnella stailattavan toiveita ja tekee niistä todellisia. Välillä saattaa käydä niin, että kilpailijan ja stailaajan ajatukset eivät kohtaa, mutta meillä todellakin ajatukset kohtasivat. Totuushan on kuitenkin se, että kisoja ei voiteta hiuksilla tai meikillä, eikä pienet ”virheet” meikissä tai hiuksissa merkitse mitään. Stailausta on turha syyttää, jos menestystä ei tule. Kokonaisuus aina ratkaisee, ja tässä Umppu onnistui paremmin kuin hyvin! Kiitos siis vielä aivan mahtavasta stailauksesta Umppu!

normal_DSC_8759~9

normal_DSC_8757~10

Vastaa