Kisaraportti1: Elämässä parasta on iloita muiden onnistumisista!

Viime viikonlopun Nordic Fitness Expo tapahtumaa ja siellä käytyjä kilpailuja on vieläkin ihana muistella. Viikonloppu piti sisällään paljon erilaisia tunteita, joista oon oppinut taas todella paljon. Viikonloppuna koin mahtavia fiiliksiä lavalla, nautin ja tein parhaani. Rakastan lavalla olemista ja esiintymistä. Mutta koin myös pettymyksiä. Aina kun lähden kilpailemaan, tavoitteeni on voittaa. Ja sen myötä myös pettymyksiä tulee, jos voittoa ei saavuta. Urheilu ja kilpaileminen on kuitenkin sellaista, että aina ei voi voittaa. Koen kuitenkin onnistuneeni, joten en ole pettynyt itseeni, vaan sijoituksiin.

normal_DSC_8641~3

Onneksi viikonloppuna oli paljon myös onnistumisia niin omia kuin toistenkin. Sain olla kokemassa hetkiä kun mulle tärkeät ystävät toteuttivat omia unelmiaan. Olen myös super onnellinen jokaisen lavalle nousseen puolesta. Vitsit että meillä Suomessa on mahtavaa porukkaa ja toinen toistaan parempi kuntoista urheilijaa.

Olen erityisen innoissani valmennettavani Janette Karvosen menestymisestä. Janetesta tuli uusi Fitnessmalli 2015. Tämä nainen on todellakin ansainnut voittonsa. Parempaa Fitnessmallia saa hakea. Mulla on ollut kunnia saada kulkea rinnalla tämän matkan Janetten kanssa. Janette on kaunis ja hyväsydäminen ihminen. Vain taivas on rajana, ja innolla jään odottamaan mitä kaikkea hienoa tämä super nainen saa kokea tulevina vuosina. <3

File 13.9.2015 8.08.57

Toinen menestyjä oli ystäväni Jaana Malytcheva. Viikonloppu oli Jaanalle ja meille kaikille hänen kannattajilleen aivan mahtava! Vihdoin Jaana voitti täyspotin molemmissa kansainvälisissä kisoissaan ja sai kunnian lunastaa ammattilaiskortin. Tätä hetkeä on odotettu, sillä Jaana on ihmisenä periksiantamaton ja ihailtavan päämäärätietoinen. Jaanalla on myös suuri sydän ja tällaiselle naiselle ei voi toivoa kuin parasta. Suuret onnittelut Jaanalle ja Antille.

File 28.5.2015 21.09.08

Viikonloppuna onnistumisia oli myös mun valmentajalla Harri Forsbergilla. Harri voitti SM-kultaa ja sai PM-hopeaa. Pakko sanoa, että olen ihan pirun ylpeä omasta valmentajastani. On hienoa, että noin kunnianhimoinen ja lämminsydäminen mies kulkee mun rinnalla tukien ja kannustaen kohti mun henkilökohtaisia unelmia.

File 17.10.2015 22.49.47

Myös toinen mulle tärkeä tuki ja tiimikaveri sai vihdoin sen mitä lähti hakemaankin. Vertti voitti SM-kultaa. Jes! Vertti, jos kuka, ansaitsi voittonsa!

Haluan vielä lopuksi mainita onnittelut myös Sofia Ruusila-Nousiaiselle ja Eevi Teittiselle. Näiden kahden naisen kanssa jaoimme mahtavia hetkiä Cumulus hotellin saunatiloissa. Kiitos naiset ja onnea molemmille SM-kullasta! <3

File 17.10.2015 22.50.29
Huikea viikonloppu ja tämä nainen tukena. Krista <3

Kuka sun suosikki oli viikonlopun kisoissa?

Vastaa