Anna virran viedä!

Mulla on ollut viime aikoina ihan mielettömän hieno fiilis. Joka päivä aamulenkillä hehkutan Elisalle sitä, että kuinka hieno mun elämä on. Tää ei oo mitään yltiömäistä buustausta, vaan se on todella aitoa. Pakko todeta, että tällä hetkellä en löydä elämästäni mitään mistä voisin/haluaisin valittaa. Valittaminen ei oo edes mun juttu, mutta jos nyt oikein kunnolla mietttii, niin en löydä. Olen todella onnellinen itseni kanssa. Nautin kaikesta mitä elämä tuo tullessaan, niin hyvät kuin huonotkin asiat. Mä todella elän tällä hetkellä jokaisella solullani! En pelkää tunteita tai sitä, että tää hyvä fiilis loppuisi, sillä ei se lopu, jos itse otan vastuun omista tunteistani.

Mun mielestä parasta elämässä on se, kun saa arjen toimimaan ja nauttii päivittäisistä arkisista asioista. Mä olen aina ollut rutiini ihminen ja mulle on tärkeää se, että arjessa on asioita, jotka rytmittää mun päivää. Silloin tiedän, että mieli pysyy virkeänä ja hyvänä, ja saan tehdä päivässä juuri niitä asioita joista nautin.

Silloin kun arki sujuu on myös tilaa pysähtyä ja nauttia hetkistä. Mulle on ollut todella opettavaista huomata se, kuinka omalla asenteella on oikeasti ihan hirveän paljon merkitystä. Elämässä on paljon huippuhetkiä, joiden ohitse me liian usein kävellään eikä nähdä niitä. Mä olen elänyt aikaisemmin ehkä liikaakin niin, että en ole juhlinut onnistumisiani vaan olen aina ollut matkalla jonnekin.

File 17.12.2015 8.51.42

Onneksi olen sen viimeistään nyt ymmärtänyt, että tässä elämässä ei oo mihinkään kiire. Tärkeintä on se, että pysähtyy, tekee hyvää mieltä tuovia asioita, tietää mihin on menossa, mutta kuitenkin loppu peleissä antaa elämän viedä. Mä luotan siihen, että ne asiat, jotka on tarkoituskin tapahtua, ne tapahtuu ennen pitkää. Mä en voi niihin vaikuttaa sen enempää kuin tekemällä parhaani tässä hetkessä, elämällä täydestä sydämestä ja intohimolla. Loppu onkin sitten vain siitä kiinni, miten asioiden vain kuuluu mennä.

Mulle tän asian oivaltaminen on ollut hyvin vapauttavaa. Tapahtui elämässä mitä tahansa, haluan nauttia jokaisesta hyvästä hetkestä siten kuin se olisi viimeinen ilman, että pohtisin koko ajan tulevaisuutta ja sitä miten asiat tulee menemään. Se on aivan turhaa, koska ei sitä voi koskaan tietää.

Lohduttavaa on, että asioilla on aina tapana järjestyä! Sun tehtävä on nyt vain nauttia matkasta!

4 vastausta artikkeliin “Anna virran viedä!”

  1. Ihan kiva mutta uskallatko mennä edes hampurilais aterialle normikokiksella?

  2. Hmm.. älytön kommentti taas. Ihmettelen, että mistä tuollaisia kommentoijia aina löytyy hyvinvointi- ja fitnessblogeihin. Jos elää terveellisesti niin ei sitä hampurilaisateriaa edes tee mieli. Ja silloin kun tekee, niin voi sen hyvällä omalla tunnolla nauttien käydä syömässä.

    Ihanaa kuulla, että sulla menee hyvin Susanna! Mukavaa joulunodotusta.

  3. Heips! Jep, kyllä uskallan, silloin kun tekee mieli. Tosin viime vuosina ei ole edes tullut mieleen. 🙂

  4. Moikka Marie! Oon sun kanssa samaa mieltä. Ei oo kyllä viime vuosien aikana tehnyt edes mieli. Olisinko kerran käynyt hakemassa hamppariaterian ja syönyt sen hyvällä ruokahalulla ja nauttien. 🙂

    Kiitos, kyllä sitä itsekin on todella tyytyväinen tällä hetkellä omaan oloon ja elämään. Välillä täytyy käydä pohjalla, jotta voi nousta taas vahvempana ylös. Nyt ainakin fiilis on mahtava, ja tätä aion pitää kyllä yllä.
    Mukavaa joulua sinnekin!! Muistahan nauttia ja rentoutua!

Vastaa